Dani Bernard

El fundador de D’ANOU, Dani Bernard, és Enginyer Tècnic Industrial, MBA, màster en prevenció de Riscos Laborals, Màster in business innovation and technology management, i postgrau en sistemes de control i certificació ambiental. Ha desenvolupat la seva carrera professional en els àmbits industrial i de l’ensenyament.

En l’àmbit industrial ha estat enginyer en diverses empreses del sector auxiliar de l’automoció. També ha estat responsable de prevenció de riscos i protecció del medi ambient per a les plantes espanyoles d’una multinacional francesa del sector auxiliar de l’automoció. Va ser cofundador d’ISGgroup, una consultoria d’integració de sistemes de gestió, i més recentment, cofundador de DISSENY SINTÈTIC, una empresa dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes plàstics.

En l’àmbit de l’ensenyament, és professor associat de Gestió de Projectes a la Universitat de Barcelona, ha estat professor de fabricació mecànica i formador de formadors, col·laborador del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i del Ministeri d’Educació del govern espanyol. També ha participat en Projectes de recerca europeus i ha estat responsable de mobilitat d’alumnes. Actualment, és coordinador del programa INNOVAFP d’innovació i transferència de coneixement de la Direcció General de Formació Professional.

En la seva experiència com a consultor, ha assessorat a empreses i organitzacions públiques i privades de diferents sectors, mida i nivell de facturació, en projectes de nous productes, millora de productes existents, serveis i processos.

Dani Bernard és conferenciant habitual en jornades d’innovació, creativitat i emprenedoria.